Poate cea mai cunoscuta MC din tara, LALLA, lanseaza astazi prima piesa si primul videoclip din cariera. Este imposibil sa nu o fi intalnit la petrecerile din Centrul Vechi si chiar din tara unde Lalla este “party expert” de câțiva ani.

Piesa se numeste “Season Of Love” și are un videoclip pe masura. “Sunt foarte emotionata pentru ca este debutul meu ca artist, dar sper ca “Season Of Love” sa ajunga pe buzele tuturor cat mai curand, fredonând cu “LALLA” daca nu o sa invete versurile”, a declarat Lalla.

Aceasta a adăugat: ““Season Of Love” este piesa care mă reprezintă cel mai bine in acest moment si are un sound deep house, foarte apreciat si promovat in majoritatea cluburilor din intreaga lume. În videoclip am exprimat si pasiunea mea pentru fashion, prin “Music Couture”, un concept  pe care o să-l dezvolt în perioada următoare. “Music Couture” reprezinta practic legatura dintre muzica si fashion, care a fost mereu importantă pentru artisti. Sunt foarte increzatoare in acest proiect si sunt sigura ca o sa va placa”.

Share